shainaasdessert

KEK BATIK VIRAL TGG

shainaasdessert

KEK BATIK CADBURY VIRAL
🚚COD SELURUH K.TERENGGANU,K.NERUS & MARANG
CLOSED ORDER 10pm
COD 10am-12pm
always made with love❤️
@shainaa_lim
SINCE OGOS 19

1784
followers
79
following
#chocbouquetbysd .
.
SEPERTI DALAM GAMBAR RM28
✅FREE WISH CARD.
✅PAKEJ

#chocbouquetbysd .
.
SEPERTI DALAM GAMBAR RM28
✅FREE WISH CARD.
✅PAKEJ SEKALI DENGAN KEK DAPAT DISKAUN LAGI. nyatakan aje nak kek macam mana.
✅SS then ws terus ya.
✅ORDER AWAL SEHARI.
.
CHOC BOUQUET + KEK BATIK CADBURY 5' . TOTAL PAKEJ RM41 sahaja 😘.
.
BUAT MASA SKRG BQT HANYA BOLEH DIPICKUP SAHAJA DI BATAS BARU/KUALA IBAI📌
.
anything? boleh terus ws shainaa yaa . JOM SUPRISEKAN orang tersayang! KEK dah ada. BOUQUET pun ada 😍. COMPLETE 😘. tk payah pening pening dah nak cari berasingan . DISKAUN lagi dapat 😋.
.
.
#suprisedeliverykualaterengganu#suprisedeliverymurah#suprisedeliverykualagongbadak#chocbouquetmurah#chocbouquetkualaterengganu

0
18
2 months ago
UPDATE LAGI SEKALI🙊. sebab tetiba ramai ws hrini nak cod . sayang sayan

UPDATE LAGI SEKALI🙊. sebab tetiba ramai ws hrini nak cod . sayang sayang semuaa , lupaa ea.. kan shainaa dah cakap .. hehe. CUTI MEMBATEK sehingga 29/1/2020. soo siapa nak order kek batik. 29/1 tu dah start cod . mana nak join tu .. boleh terus ws shainaa ya . dan tarikh tarikh selepas itu ☺️.. maaf yaa mana ws tu mmg tiada cod buat masa skrg😘

0
41
2 months ago
❌BERCUTI SEHINGGA 29/01/2020❌. order untuk selepas tarikh tu sentiasa d

❌BERCUTI SEHINGGA 29/01/2020❌. order untuk selepas tarikh tu sentiasa diterima✅.
.
KEK BATIK CADBURY 5' rm15 sahaja. TOPPING ATAS TU FREE . REQUEST nak tulis apa apa atas tu? bgthu aje shainaa ya . nnti shainaa buatkan .
.
NAK ORDER KEK BATIK? tolong ws sebelum 10malam yaa . sebab order diambil sehingga jam 10malam sahaja utk COD keesokkan harinya.
.
Dan order hanya melalui ws shaja. Dm utk tanya tanya je🤗.
.
LEBIH BANYAK FEEDBACK? tengok aje kat story highlight yaa 👆🏻. klik aje mana berkenan😘.
.
.
#kekbatik#kekbatiksedap#kekbatikviral#kekbatikmurah#kekbatikterengganu#kekbatikkualaterengganu#kekbatikcadbury#kekbatikcadburyterengganu#kekbatikcadburykualaterengganu#dessert#dessertpic#kekbatikcheeseleleh#kekbatikcheese#kekbatikcheeselelehkualaterengganu#codkualaterengganu#codkualanerus#codgongbadak#codmarang#kekbatikblueberrycheesebaked#kekbatikcheesebaked#kekbatikoreomelting#kekbatikoreomeltingkualaterengganu#kekbatikoreomeltingviral#kekbatikindulgence#kekbatikindulgencekualaterengganu#kekbatikindulgencesedap#kekbatikindulgenceviral

0
22
2 months ago
❌BERCUTI SEHINGGA 29/01/2020❌. order untuk selepas tarikh tu sentiasa d

❌BERCUTI SEHINGGA 29/01/2020❌. order untuk selepas tarikh tu sentiasa diterima✅.
.
.
COMBO L size 10 ' . harga berdasarkan flavor apa yang korang pilih 😘. ni abang popiss request flavor..
✅cadbury.
✅indulgence.
✅blueberry cheese baked.
✅horlick melting.
.
📌HARGA? RM68 sahajaaaa haaa seperti di atas . memangg puas hati sesangat kalau makan! flavor fav kebykkan orang tu😋. size ni buat jamuaaann memang sesuai sesangat🤤.
.
ADD TOPPER HB RM2 . ADD DECO SIMPLE RM3. .
.
COMBO SEPERTI DI ATAS READY STOCK SETIAP HARI YAA . soo kalau nak, order awal sehari keyh😘..
.
.
#kekbatik#kekbatiksedap#kekbatikviral#kekbatikmurah#kekbatikterengganu#kekbatikkualaterengganu#kekbatikcadbury#kekbatikcadburyterengganu#kekbatikcadburykualaterengganu#dessert#dessertpic#kekbatikcheeseleleh#kekbatikcheese#kekbatikcheeselelehkualaterengganu#codkualaterengganu#codkualanerus#codgongbadak#codmarang#kekbatikblueberrycheesebaked#kekbatikcheesebaked#kekbatikoreomelting#kekbatikoreomeltingkualaterengganu#kekbatikoreomeltingviral#kekbatikindulgence#kekbatikindulgencekualaterengganu#kekbatikindulgencesedap#kekbatikindulgenceviral#kekbatikklasikroll#kekbatikklasik

2
24
2 months ago
❌BERCUTI SEHINGGA 29/01/2020❌. order untuk selepas tarikh tu sentiasa d

❌BERCUTI SEHINGGA 29/01/2020❌. order untuk selepas tarikh tu sentiasa diterima✅.
.
.
KEK BATIK TRIPLE TOPPING! ni size 8 inchi yaa . berat without topping 1.2kg ke atas . kek ni shainaa siap potong kecik kecik doh tu. tinggal ngap aje dalam mulut deh..
.
First cerita pasal toppinv bawah shainaa letak choc milk, strawberry milk, hazelnut spread dan white choc. atas tambah lagi topping macam macam pilihan..
.
Ni kalau bebudak tengok geleporr laa hooo😍. kita hok tgok ni pun rasa nelehhh air liur hoo.
.
EHH LUPAA HARGA..... macam ni? mewahh gini? rm38 sahaja😍. ingt yaa . TRIPLE TOPPING hok ni . konfemmm puas hati 😘.
.
Hok gini ready STOCK hari hari dehh. so nok order? awal sehari ye 😘. konfem boleh . hehe.
.
.
NAK ORDER KEK BATIK? tolong ws sebelum 10malam yaa . sebab order diambil sehingga jam 10malam sahaja utk COD keesokkan harinya.
.
Dan order hanya melalui ws shaja. Dm utk tanya tanya je🤗.
.
LEBIH BANYAK FEEDBACK? tengok aje kat story highlight yaa 👆🏻. klik aje mana berkenan😘.
.
.
#kekbatik#kekbatiksedap#kekbatikviral#kekbatikmurah#kekbatikterengganu#kekbatikkualaterengganu#kekbatikcadbury#kekbatikcadburyterengganu#kekbatikcadburykualaterengganu#dessert#dessertpic#kekbatikcheeseleleh#kekbatikcheese#kekbatikcheeselelehkualaterengganu#codkualaterengganu#codkualanerus#codgongbadak#codmarang#kekbatikblueberrycheesebaked#kekbatikcheesebaked#kekbatikoreomelting#kekbatikoreomeltingkualaterengganu#kekbatikoreomeltingviral#kekbatikindulgence#kekbatikindulgencekualaterengganu#kekbatikindulgencesedap#kekbatikindulgenceviral

0
27
2 months ago
sebabbbb sebab sebabbb terliurr! HAHAHAH. baruu 2-3 harii dok makan kek

sebabbbb sebab sebabbb terliurr! HAHAHAH. baruu 2-3 harii dok makan kek batik sendiriii naikkk merenn kejap 🙊. aduhh laaa. LEPAS TU RAJIN LAA G BUAT 1 LOYANG NAK BAGI HILANG KEMPUNAN NI. ..pulok ada cheese leleh lebih. hmmm ambikk kite letokk🤤. puass hati boleh makan! hehe. ni first time baru rasa betul CADBURY + CHEESE LELEH . ya rabbi gini rasaa diaa . sedapppp wehh bila coklat gabung dengan cheese leleh ni. do terkata makan dia . x sedoorr habiss 😂. okey dok leh makan banyok sgt nnti x muat baju kawen 🤧😂. haha . hmm ada lebih 2 box size 5' yang cadbury punyaa..so siapa baca post yang ni, kalau rasa nak KEK BATIK CADBURY 5' rm15 tu.. boleh ws shainaa yaa . OPEN SELF PICKUP SAHAJA DI PASIR PANJANG/KUALA IBAI 😘.

2
55
2 months ago
KEK BATIK CADBURY+ CHEESE LELEH SIZE 5 inchi RM20 sahaja. tengok dia pu

KEK BATIK CADBURY+ CHEESE LELEH SIZE 5 inchi RM20 sahaja. tengok dia punyaaa tahap lelehhhhhh🤤 . memang meleleh lelehhh sampaii ke board haa . banyak gitu shainaa buh. yang penting In Shaa Allah korang puas hati 😋. SLIDE TEPI UNTUK TERLIUR 😘.
.
Atas cheese leleh tu taburr pulak cheese parut utk tambah lagi rasa cheese dia . Kaki cheese wajibb try nihh! konfem puas hati😍..
.
📌EXTRA 2 BOX UNTUK DISELF PICKUP KUALA IBAI / PASIR PANJANG📌.
.
NAK ORDER KEK BATIK? meh ws shainaa meh. order ditutup 12malam ni.
.
Dan order hanya melalui ws shaja. Dm utk tanya tanya je🤗.
.
LEBIH BANYAK FEEDBACK? tengok aje kat story highlight yaa 👆🏻. klik aje mana berkenan😘.
.
.
#kekbatik#kekbatiksedap#kekbatikviral#kekbatikmurah#kekbatikterengganu#kekbatikkualaterengganu#kekbatikcadbury#kekbatikcadburyterengganu#kekbatikcadburykualaterengganu#dessert#dessertpic#kekbatikcheeseleleh#kekbatikcheese#kekbatikcheeselelehkualaterengganu#codkualaterengganu#codkualanerus#codgongbadak#codmarang#kekbatikblueberrycheesebaked#kekbatikcheesebaked#kekbatikoreomelting#kekbatikoreomeltingkualaterengganu#kekbatikoreomeltingviral#kekbatikindulgence#kekbatikindulgencekualaterengganu#kekbatikindulgencesedap#kekbatikindulgenceviral

0
27
2 months ago
terima kasih athirah💕. ambik #chocbouquetbysd sekali dgn kek. kalau yan

terima kasih athirah💕. ambik #chocbouquetbysd sekali dgn kek. kalau yang ni terus dapat harga PAKEJ yaa . LESS lagii😍.
.
💐PAKEJ RM45💐.
👉🏻KEK BATIK BLUEBERRY CHEESE BAKED 5' rm17.
👉🏻CHOC BOUQUET RM30.
.
✅FREE WISH CARD.
NAK TULIS ATAS KEK KE, or kat kotak kee.. bagthu aje shainaa yaa . In Shaa Allah shainaa buatkan nanti 😘.
.
nak tempah? sila tempah awal 1-2 hari yaa . ws shainaa terus . klik aje link di bio ya 🌸.
.

#suprisedeliverykualaterengganu#suprisedeliverymurah#suprisedeliverykualagongbadak#chocbouquetmurah#chocbouquetkualaterengganu

0
33
2 months ago
#chocbouquetbysd .
.
SEPERTI DALAM GAMBAR RM30
✅FREE WISH CARD.
✅PAKEJ

#chocbouquetbysd .
.
SEPERTI DALAM GAMBAR RM30
✅FREE WISH CARD.
✅PAKEJ SEKALI DENGAN KEK DAPAT DISKAUN LAGI. nyatakan aje nak kek macam mana.
✅SS then ws terus ya.
✅ORDER AWAL SEHARI.
.
BUAT MASA SKRG BQT HANYA BOLEH DIPICKUP SAHAJA DI BATAS BARU/KUALA IBAI📌
.
anything? boleh terus ws shainaa yaa . JOM SUPRISEKAN orang tersayang! KEK dah ada. BOUQUET pun ada 😍. COMPLETE 😘. tk payah pening pening dah nak cari berasingan . DISKAUN lagi dapat 😋.
.
.
#suprisedeliverykualaterengganu#suprisedeliverymurah#suprisedeliverykualagongbadak#chocbouquetmurah#chocbouquetkualaterengganu

0
16
2 months ago
ORDER KEK AJE DITUTUP, choc bouquet #chocbouquetbysd setiap hari dibuka

ORDER KEK AJE DITUTUP, choc bouquet #chocbouquetbysd setiap hari dibukak yaa . ws aje shaina if korang nak tempah😘

0
14
2 months ago
order si ecahhh! lupaa nak noted dia punyaa order . terpaksa sis kucaaa

order si ecahhh! lupaa nak noted dia punyaa order . terpaksa sis kucaaa kek lagii haa . nak cancel kan ni kawan dia yng nak order . jauhh import ni. hehe. sampai ke besut sana haa . takpe , shainaa buatkan. jenis mudah kesian. hehe😘.
.
❌BERCUTI SEHINGGA 29/01/2020❌. order untuk selepas tarikh tu sentiasa diterima✅.

0
50
2 months ago
❌BERCUTI SEHINGGA 29/01/2020❌. order untuk selepas tarikh tu sentiasa d

❌BERCUTI SEHINGGA 29/01/2020❌. order untuk selepas tarikh tu sentiasa diterima✅.
.
KEK BATIK CADBURY 5' rm15 sahaja. TOPPING ATAS TU FREE . REQUEST nak tulis apa apa atas tu? bgthu aje shainaa ya . nnti shainaa buatkan .
.
NAK ORDER KEK BATIK? tolong ws sebelum 10malam yaa . sebab order diambil sehingga jam 10malam sahaja utk COD keesokkan harinya.
.
Dan order hanya melalui ws shaja. Dm utk tanya tanya je🤗.
.
LEBIH BANYAK FEEDBACK? tengok aje kat story highlight yaa 👆🏻. klik aje mana berkenan😘.
.
.
#kekbatik#kekbatiksedap#kekbatikviral#kekbatikmurah#kekbatikterengganu#kekbatikkualaterengganu#kekbatikcadbury#kekbatikcadburyterengganu#kekbatikcadburykualaterengganu#dessert#dessertpic#kekbatikcheeseleleh#kekbatikcheese#kekbatikcheeselelehkualaterengganu#codkualaterengganu#codkualanerus#codgongbadak#codmarang#kekbatikblueberrycheesebaked#kekbatikcheesebaked#kekbatikoreomelting#kekbatikoreomeltingkualaterengganu#kekbatikoreomeltingviral#kekbatikindulgence#kekbatikindulgencekualaterengganu#kekbatikindulgencesedap#kekbatikindulgenceviral

0
55
2 months ago