pemutihgigi_by_ika

Dolly v Shape

pemutihgigi_by_ika

OPEN FOR AGENT & DROPSHIP
πŸŽ€ please be serious buyer
πŸ‘‰ πŸš›Isn - Jum before 2pm
πŸ‘‰ trusted saller sience 2012
@dollyvshape_by_ika
Klik link ni untk orderπŸ‘‡πŸ»

3832
followers
3482
following
😬GIGI KEMBALI PUTIH SEAWAL 7 HARI😬

MEXWA TOOTH WHITENING PEN 
direka k

😬GIGI KEMBALI PUTIH SEAWAL 7 HARI😬

MEXWA TOOTH WHITENING PEN
direka khas utk mereka yg mempunyai masalah seperti GIGI KUNING 😟 & GIGI BERKARAT 🀐
Pemutih gigi ini memutihkan gigi anda, menghilangkan karat2 gigi anda dan memelihara gigi dari kuning kembali.

Senyuman lebih menarik dan cantik 😁

Guna secara konsisten sehari 2kali. Rawatan hanya dirumah saja.

0
3
2 months ago
Guna PEN PEMUTIH GIGI Mexwa ni boleh menyerikan hidup sebab ianya β˜‘ Kes

Guna PEN PEMUTIH GIGI Mexwa ni boleh menyerikan hidup sebab ianya β˜‘ Kesan seawal 1-2 minggu
β˜‘ Halal & Diluluskan KKM
β˜‘ Tiada kandungan yg merbahaya
β˜‘ Satu pen tahan sebulan(60x sapuan)
β˜‘ Guna 2x sehari pagi & malam (selepas berus gigi)
β˜‘ Kawal pengambilan minuman berkafien
.

0
3
2 months ago
Gigi sape kuning angkat tangan πŸ™ŒπŸ™Œ .
Jangan risau😊 pen pemutih gigi by M

Gigi sape kuning angkat tangan πŸ™ŒπŸ™Œ .
Jangan risau😊 pen pemutih gigi by MEXWA boleh settle kan. Malah, ia juga boleh hilangkan plak gigi & kerak2 gigi.

Sesiapa yang pakai braces kafein lover n perokok pon boleh pakai pen pemutih gigi ni tau.. Hasil dia memang A++πŸ€— Pen pemutih gigi ni siap ada strawberry dan mint flavor lagi buat nafas kita freshπŸƒ

Yang penting dijamin HALAL dan tak menghakis gigiπŸ’₯ Jangan tunggu gigi makin kuning baru nak cari jalan penyelesaian.

Sis akan reply selaju laju nye..

0
4
2 months ago
Serious ramai sebenarnya 
Yg ada masalah double chin.. Kalau yg ada sik

Serious ramai sebenarnya
Yg ada masalah double chin.. Kalau yg ada sikit sikit tu better usha hilangkan
Ermm sebab bila makin tebal double chin
Sampai dah jadi triple chin πŸ˜–

Susah nak hilang.. Double chin ni orang kurus pun ada
Kan ?
Ramai je cstmr wsp..bagitahu
Sis saya tak gemuk pun tapi saya ada double chin.. Ermm salah salah nya kalau nekad nk hilangkan double chin boleh cuba pakai #dollyvshapemask ni..

0
52
2 months ago
""Ramai yang tertanya-tanya Dolly V Mask ni untuk apa?

Kalau korang na

""Ramai yang tertanya-tanya Dolly V Mask ni untuk apa?

Kalau korang nak tahu Dolly V Mask ni adalah mask khas untuk meruncingkan dagu dan pipi korang tau! Sangkut je setiap malam sebelum tido bangun pagi esok baru buka. Dalam masa 5 hari korang da boleh nampak perubahan.

0
51
2 months ago
Serious ramai sebenarnya 
Yg ada masalah double chin.. Kalau yg ada sik

Serious ramai sebenarnya
Yg ada masalah double chin.. Kalau yg ada sikit sikit tu better usha hilangkan
Ermm sebab bila makin tebal double chin
Sampai dah jadi triple chin πŸ˜–

Susah nak hilang.. Double chin ni orang kurus pun ada
Kan ?
Ramai je cstmr wsp..bagitahu
Sis saya tak gemuk pun tapi saya ada double chin.. Ermm salah salah nya kalau nekad nk hilangkan double chin boleh cuba pakai #dollyvshapemask ni..

0
51
2 months ago
Testimony dolly v shape mask by mexwa!! Ketara sangat perubahan pada Da

Testimony dolly v shape mask by mexwa!! Ketara sangat perubahan pada Dagu dan bahagian Pipi yang tembam nampak makin selim gituwπŸ€—πŸ˜πŸ˜ Hanya sangkut mask dolly v dkat dagu korang semalaman...esok pagi mesti mesti lelemaks degil lari kesejukan taw!!! Haaa....tu laa special nya dolly v!!
Rasa sejuk tapi boleh bakar lemak,Terbaik dolly v😘

Jom dapatkan skarang!!!πŸ€—

2
132
2 months ago
"KUNINGNYA GIGI KAU!! aduss kalau kena tegur macam Ni mesti rasa tebal

"KUNINGNYA GIGI KAU!! aduss kalau kena tegur macam Ni mesti rasa tebal muka tak tahu nak sorok kat mana 😭
-
Kalau boleh putih kenapa nak simpan kuningkan?? TEKAN LINK di bio

0
223
2 months ago
Haa, harini sis bagi tips macam mana nak kurangkan masalah dagu berlapi

Haa, harini sis bagi tips macam mana nak kurangkan masalah dagu berlapis. Senang je, tapi perlukan komitmen yang tinggi sikit.

Kene rajin exercise dan urut kat dagu tu, kalau rasa tak banyak masa nak fikir. Takyah risau, Dolly v shape mask boleh bantu awak. 😘

Tido pun boleh kuruskan pipi dan runcingkan dagu. Bestkan?
Tekan je link kat bio, team wawa akan bantu awak dengan penuh kasih sayang. Hehe
#mexwa #peruncingdaguno1 #runcingkandagu #pipitembam #daguberlapis

0
261
2 months ago
Testimony dolly v shape mask by mexwa!! Ketara sangat perubahan pada Da

Testimony dolly v shape mask by mexwa!! Ketara sangat perubahan pada Dagu dan bahagian Pipi yang tembam nampak makin selim gituwπŸ€—πŸ˜πŸ˜ Hanya sangkut mask dolly v dkat dagu korang semalaman...esok pagi mesti mesti lelemaks degil lari kesejukan taw!!! Haaa....tu laa special nya dolly v!!
Rasa sejuk tapi boleh bakar lemak,Terbaik dolly v😘

Jom dapatkan skarang!!!πŸ€—

1
231
2 months ago
Selamat pagi ❀️

Selamat pagi ❀️

0
219
2 months ago
MUKA TAK LICIN BOLEH TEPEK BEDAK,TAPI KALAU GIGI #KUNING NAK COVER MACA

MUKA TAK LICIN BOLEH TEPEK BEDAK,TAPI KALAU GIGI #KUNING NAK COVER MACAM MANA ???
.
Nak ke gigi putih bersih instant?

Sapu je gigi tu dengan Gel Ajaib dari Pen Pemutih Gigi sambil santai depan tv je.
Minuman berkafien kena kurangkan jugak tau. Lepas minum kumur kumur mulut. Tade hal la nak gigi putih instantπŸ˜πŸ‘
:
www.wasap.my/601136963520
#penpemutihgigimurah #penpemutihgigi #pemutihgigi #teethwhitening #mexwa

1
241
2 months ago